Checkstar netwerk

Checkstar is het officiële autoservice netwerk van de Italiaanse onderdelenproducent Magneti Marelli dat sinds 2009 ook in Nederland aanwezig is. Wereldwijd zijn er meer dan 4.000 autobedrijven aangesloten als Checkstar servicepartner. Magneti Marelli is producent van originele auto onderdelen van alle gerenommeerde autofabrikanten. Magneti Marelli is daarnaast dé huisleverancier voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia.

In Nederland bestaat het Checkstar servicenetwerk uitsluitend uit partners die zijn gespecialiseerd in de Italiaanse automerken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Naast deze Italiaanse bolides, zijn de Checkstar specialisten ook prima in staat om onderhoud en service te verlenen voor andere automerken.

Servicegericht, deskundig en vertrouwd

Magneti Marelli ondersteunt de Checkstar specialisten door middel van technische- en commerciële trainingen, diagnoseapparatuur en vervangingsonderdelen van originele kwaliteit. De aangesloten partners zijn hierdoor zeer deskundig, en in het bezit van een goed uitgeruste werkplaats.

De belangrijkste waarden binnen het werkplaatsconcept zijn deskundigheid, servicegerichtheid en betrouwbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen bij de aangesloten garagebedrijven.

Voor meer informatie over het Checkstar netwerk kunt u terecht op de officiële website van Checkstar Nederland.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Buren Hallum Automaterialen.

Voordelen Checkstar garages

Aan de selectie van Checkstar partners wordt de uiterste zorg besteed. Het accent bij de Checkstar garages ligt op professionaliteit, kwaliteit, deskundigheid en service. Alle aangesloten partners zijn gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo en/of Lancia. Het Italiaanse Magneti Marelli sluit hierbij natuurlijk naadloos aan. Zoals bekend, is Magneti Marelli een belangrijke eerste montage fabrikant voor de drie genoemde merken en ook voor de meeste niet-Italiaanse autoproducenten.

Bent u benieuwd of er een Checkstar specialist bij u in de buurt is te vinden?  Bekijk dan het overzicht van de Checkstar Partners

Naast de bovengenoemde kwalificaties beschikken alle Checkstar specialisten over een geheel up-to-date en goed uitgeruste werkplaats. De monteurs maken hierdoor gebruik van de modernste apparatuur. De onderdelen die gebruikt worden zijn altijd origineel of daaraan gelijkwaardig. De Checkstar specialisten beschikken dankzij de samenwerking met Magneti Marelli over extra technische kennis. Bij hen zijn nu ook alle Magneti Marelli producten te verkrijgen, zoals elektronische en slijtage onderdelen, verlichtingsdelen, koelingsdelen, schokbrekers en accu’s. Voor onderhoud, reparaties en onderdelen van Fiat, Alfa Romeo en Lancia modellen is de Checkstar specialist bij uitstek een betrouwbaar adres.

Checkstar specialisten hanteren scherp concurrerende prijzen voor de onderdelen, tuningdelen en accessoires zoals lichtmetalen velgen, uitlaten, remschijven, verlagingskits en dergelijke. Hiermee kan iedere Italiaanse bolide van een geheel eigen uitstraling voorzien worden. Vanwege de persoonlijke benadering heeft u veelal ook direct contact met uw Checkstar specialist. Met zijn enthousiaste team draagt hij Italiaanse auto’s een warm hart toe.

Als consument is het verstandig om het onderhoud aan uw Fiat, Alfa Romeo, Lancia en/of andere Italiaanse auto bij Checkstar uit te laten voeren.

Garages die zijn aangesloten bij het Checkstar autoservicenetwerk zijn gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo en Lancia, maar hebben daarnaast ook de expertise en gereedschappen in huis om alle andere merken auto’s van service en onderhoud te voorzien.

De Checkstar partners beschikken over goed opgeleide en ervaren monteurs, waardoor schades en defecten snel vastgesteld en verholpen kunnen worden. U zult snel de weg weer kunnen vervolgen met uw eigen auto.

Naast het feit dat het personeel van de Checkstar partners technisch sterk zijn onderlegd, zult u merken dat u op een vriendelijke en behulpzame wijze wordt geholpen bij de Checkstar partners. Als begeleider en ondersteuner van het Checkstar netwerk  vinden wij het belangrijk dat u zich thuis voelt bij alle aangesloten autobedrijven. We doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van het rijden in uw auto.

Meer informatie over het Checkstar autoservicenetwerk kunt u vinden op de officiële Checkstar website.

Rol Buren Hallum

In Nederland is Buren Hallum Automaterialen verantwoordelijk voor de begeleiding en ondersteuning van het Checkstar concept. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met Magneti Marelli. Zo worden de onderdelen van Magneti Marelli geleverd door Buren Hallum Automaterialen. Ook technische- en commerciële trainingen worden gezamenlijk door Buren Hallum Automaterialen en Magneti Marelli georganiseerd.

In samenwerking met Magneti Marelli worden er daarnaast marketingactiviteiten georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan advertenties in vakbladen en de deelname aan beurzen en andere evenementen. Voor aangesloten Checkstar partners zijn wij het eerste aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het Checkstar netwerk.

Heeft u vragen met betrekking tot Checkstar? Of heeft u interesse om officieel Checkstar partner te worden? Neem dan vrijblijvend contact op met Buren Hallum Automaterialen.