De voordelen van Buren Hallum

Welkom bij Buren Hallum Automaterialen

In 1984 ontstaan in het Friese dorpje Hallum. Inmiddels zijn we na twee verhuizingen uitgegroeid tot de grootste onderdelenleverancier voor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Fiat professional en campers gebouwd op een Ducato chassis.
Al meer dan 35 jaar dé specialist in de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth en Fiat Professional, Jeep, Chrysler, Dodge, Ram en Iveco.

Uw voordelen:

Breed assortiment 

Wij hebben een breed assortiment met 50.000 artikelen direct uit eigen voorraad leverbaar.
Wij leveren auto onderdelen voor zowel personenwagens, bedrijfswagens als campers.
Voor de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia en Abarth hebben wij in ons ruime magazijn een compleet aanbod aan onderdelen. Het productaanbod bestaat uit zowel originele als eerste montage onderdelen.
Voor overige artikelen kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Specialist in camper onderdelen

De afgelopen jaren heeft Buren Hallum een flink assortiment aan onderdelen voor campers (gebouwd op Fiat Ducato chassis) ruim op voorraad leverbaar. Onze deskundige collega’s staan u graag te woord om u te helpen bij het vinden van het juiste onderdeel.

Deskundige klantenservice

Onze verkoopcollega’s zitten al jaren in het vak  en zijn dus goed bekend met onze onderdelen. Als u moeite heeft om het juiste onderdeel te vinden, kunnen zij u hiermee altijd helpen. Wilt u een afspraak met één van onze accountmanagers. Bel ons dan gerust.

Eigen inpakcentrale

Onze magazijnmedewerkers zijn zeer zorgvuldig en weten precies wat er komt kijken bij het versturen van verschillende soorten onderdelen. Ze weten precies wat onze klanten en vervoerders van hun verwachten.

Onze vervoerders

We werken samen met goede en deskundige vervoerders. Voor onze standaard daglevering en onze nachtlevering werken we samen met Parts Express (Een groot deel van het noorden kunnen we voorzien van sameday delivery). Onze kleinere pakketten kunnen worden verstuurd via FRL Post.

 

 

Schrijf je nu in

 

 

Hieronder kunt u een account registreren.

Wij zullen u, na controle van uw gegevens, een gebruikersnaam en wachtwoord toezenden.


Heeft uw al een account, dan kunt u hier inloggen.