Partners

Naast een uitgebreid aanbod aan Fiat, Alfa Romeo en Lancia onderdelen levert Buren Hallum Automaterialen ook onderdelen van fabrikanten die produceren voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Doordat wij rechtstreeks geleverd krijgen van deze partners kunnen wij u deze onderdelen tegen scherpe prijzen leveren. Wij leveren voornamelijk auto onderdelen van originele kwaliteit.

MAGNETI MARELLI

Als officiële importeur van Magneti Marelli in Nederland, kunnen wij u vele eerste montage auto onderdelen leveren van originele kwaliteit tegen een gunstige prijs. Onderdelen van bekende fabrikanten, zoals Automotive Lighting, Carello, Siem, Borletti, Denso en NGK, worden ook geleverd door Magneti Marelli.

Tevens wordt het Magneti Marelli Checkstar garagenetwerk in Nederland beheerd door Buren Hallum Automaterialen B.V. Voor meer informatie over het Checkstar netwerk, kunt u terecht op de Checkstar website[link cs.nl].

ENI BENELUX

Buren Hallum is officieel distributeur van Eni. Van dit merk leveren wij uit voorraad onder andere motorolie, transmissieolie, remvloeistof en koelvloeistof. Als het nu gaat om kleinverpakkingen, drums of bulkleveringen, Buren Hallum kan het voor u verzorgen. Doordat Buren Hallum Automaterialen rechtstreeks bij Eni Benelux inkoopt, profiteert u van gunstige prijzen voor smeermiddelen.

U kunt op eenvoudige wijze uitvinden welk smeermiddel bij een auto hoort door gebruik maken van de Eni smeermiddelen adviseur[link eni adviseur]. Hier kunt u op kenteken de juiste producten vinden.

VALEO

Valeo is een van oorsprong Franse auto onderdelen fabrikant en levert onder andere wisserbladen, verlichting-, koelings- en koppelingsdelen. Doordat Buren Hallum Automaterialen direct inkoopt bij Valeo, kunnen wij deze producten voor een gunstige prijs aanbieden.Valeo Het bedrijf probeert een zo breed mogelijk productgamma aan te bieden om het repareren van auto’s eenvoudiger te maken en de veiligheid te verhogen.

CLEAN FILTERS

Clean Filters is een bekende naam op het gebied van olie-, interieur-, lucht- en brandstoffilters. Al jarenlang staat Clean Filters bekend als een topleverancier van filters. Het bedrijf werkt nauw samen met diverse autofabrikanten, levert technologisch hoogstaande producten en is tevens OE-producent voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia.

DAYCO

Op het gebied van distributiedelen, leveren wij onderdelen van het merk Dayco. Dit bedrijf investeert sterk in de ontwikkeling van onderdelen en is wereldwijd marktleider op het gebied van systemen voor krachtoverbrenging. In onze voorraad is een groot aantal Dayco producten aanwezig.
Omdat wij dit rechtstreeks van Dayco geleverd krijgen, kunnen wij ook deze onderdelen voor een gunstige prijs aanbieden.

BRINK

Buren Hallum levert trekhaken en kabelsets van het merk Brink. Brink is opgericht in 1903 en is in de loop der tijd uitgegroeid tot één van de vooraanstaande trekhakenleveranciers. Brink is een erkend leverancier van veel autofabrikanten. Zo ontwikkelen ze voor bijna elk voertuig trekhaken en kabelsets. Wij beschikken over een ruime voorraad trekhaken voor Italiaanse voertuigen. Doordat wij rechtstreeks bij Brink inkopen, kunnen wij elke trekhaak en kabelset uit hun assortiment leveren.